RĂ„dgivning

For Ă„ drive ett selskap som kan levere gode resultater, kreves det at man har de riktige verktĂžyene og ikke minst de riktige samarbeidspartnerne.
Vi i VKST har solid kompetanse og erfaring innen Ăžkonomi og regnskap. Det gjĂžr oss til en viktig samarbeidspartner for deg og ditt selskap.

Likviditetsstyring

 Likviditetsprognose er et viktig verktøy for å vite at en har midler til å betale løpende utgifter som regninger, lønn og skatt. Oppstartsbedrifter eller i en vekstfase vil ha særlig nytte av dette for å unngå likviditetsproblemer.

Budsjettering

Budsjett er et viktig verktøy som gjør deg i stand til å følge med på om du holder deg til fastsatt plan. Dersom du bruker det aktiv vil du oppdage svikt i inntekt eller kostnadssprekker tidlig. 

Effektivisering

Effektivitet handler om å bruke minst mulig ressurser eller innsatsfaktorer for å oppnå et best mulig resultat. Man blir mer effektiv fordi man arbeider smartere og raskere, utnytter ressursene bedre eller utvikler bedre teknologi.

Regnskapsanalyse

En analyse av resultat- og balanseregnskapet gir god oversikt over bedriftens økonomiske tilstand og utvikling, og kan være til god hjelp for å forstå hvor eventuelle problemer oppstår og dermed gi innsikt i hvilke tiltak man bør iverksette og hvilken effekt det vil ha.

 

Interne rutiner

Rutine defineres som en detaljert beskrivelse av hvordan en bestemt arbeidsoperasjon og de enkelte steg i denne arbeidsoperasjonen skal gjennomføres (uavhengig av hvem som utfører den). Rutinen kan også gi beskrivelse av fremgangsmåte/rapportering ved feil og mangler.

Intern rapportering

Intern rapportering innebærer innsamling av informasjon til intern bruk.

Både større og mindre selskaper kan benytte seg av interne rapporter for å ta en rekke ledelsesbeslutninger. Interne rapporter er som regel skreddersydd for å selskapet

 

Gratis nettkurs:

Voks med VKST!

 

Har du akkurat startet din egen virksomhet? Eller er bedriften din i ferd med Ă„ vokse?

Vi i VKST har laget tre videokurs som gir deg rĂ„d og veiledning om regnskap for grĂŒndere og for virksomheter i vekst!

 

FĂ„ tilgang her!